Mnogi kažu da je najljepše otići na more u devetom mjesecu kada gužve na  Jadranskoj obali polako počinju jenjavati. Jedna od vodećih hrvatskih turističkih kompanija Maistra ponosi se s devet hotela, osam turističkih naselja i šest kampova na području Rovinja i Vrsara. Mi smo pronašli nekoliko odličnih last minute ponuda za ovu eleganciju, a vi odlučite što vam se najviše sviđa.

Mir na otočiću Sv. Andrija

Na samo 15 minuta vožnje brodom od Rovinja smjestio se otočić Sv. Andrija, a na njemu Island Hotel Istra sa četiri zvjezdice. Oazu mira bez buke i prometa čine privatne plaže i skrovite uvale, ali i hotelski bazeni te wellness i SPA ponuda hotela.

Pogledajte ponudu za korištenje svih ovih sadržaja neograničeno s polupansionom 3 dana/2 noćenja po pristupačnoj last minute cijeni.

Čarobni Limski zaljev

Pogled na 18 zelenih otočića prostire se iz Turističkog naselja Belveder koje se smjestilo odmah iznad plaže i blizu stare gradske jezgre Vrsara. Osim moderno opremljenih restorana i odlične lokacije, ističe se raznovrsnom prehranom za najrazličitije potrebe poput vegetarijanaca, dijabetičara ili sportaša na pripremama.

Pogledajte ponudu za 3 dana/2 noćenja i uživajte u buffet doručku i večeri, Belvedere pubu, Pool baru, Aperitiv Piano baru i vanjskim bazenima uz ležaljke i suncobrane i mirnom ljetovanju.

> Omiljeno izletište Hrvata: Radioaktivno jezero na 2,5 sata od Zagreba

Bezbrižni odmor uz šum valova

Udaljeni samo nekoliko minuta od Vrsara, nalaze se paviljoni Funtane. Oni poniru prema obali, kao da se trude dotaći tirkizno more. Turističko naselje Funtana smješteno je na padini prema moru, a imaju ponude za 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja s all inclusive uslugom. 

> Glamping u slovenskom selu: Neobične kućice za ludi provod s ekipom

Aktivno na odmoru

Između borovih šuma i maslina smjestilo se mirno utočište idealno za odmor kakav god želite. Buđenje uz more ili možda aktivniji odmor uz bicikliranje, tenis odbojku, mini golf i monge druge sportove? Pogledajte ponudu Villa Rubin i razumjet ćete o čemu govorimo. Vremenske prognoze nagoviještaju dugo toplo ljeto, pa ljetovanje u posezoni zvuči kao odlična ideja.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju