Vlasnici za BOWU kažu da je mnogo više od restorana, kako je ona doživljaj, iskustvo i osjećaj. Iako nismo bili u BOWI, barem na prvi pogled moramo se složiti s konstatacijama.

BOWA je pronašla svoje mjesto u skrovitoj i mirnoj uvali jednog od najljepših dubrovačkih otoka – Šipana. Ljeto u šipanskoj oazi BOWA upravo je započelo, i ovaj mali raj na zemlji je, uz tri nove kavane, otvorio svoja vrata hedonistima željnima vrhunskog gastronomskog iskustva i mira – najvećeg luksuza 21. stoljeća.

"Moru trebamo zahvaliti za ono najbolje s bogate trpeze restorana BOWA. Ovdje ćete svjedočiti dnevnom ulovu lokalnih ribara koji će, nerijetko pred vašim očima, iz svojih mreža vaditi najdragocjenije plodove. Zahvaljujući kulinarskoj čaroliji i tradicionalnim receptima dubrovačkog kraja, BOWA tim će na vaš stol staviti dobro poznate okuse djetinjstva na Jadranu s modernim završetkom.

Meso koje ćete ovdje kušati uvijek dolazi iz domaćeg uzgoja, a voće i povrće nabavlja se s lokalnih ekofarmi. Ne postoji ništa bolje od domaće tjestenine i baš zato je ona dio najukusnijih specijaliteta BOWA restorana, od kojih nikako ne smijete zaobići ni toplo predjelo orzeto sa sipom i lumparima, od glavnih jela zasigurno će vas oduševiti tuna u umaku od čilija, kapara i vina…" - poručuju iz BOWE.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju