U trendu Njoki s tikvicama Gotovo za 20 minuta Nevjerojatno dobro, a tako jednostavno: Recept za prefine njoke s tikvicama Složenac od patlidžana Za 20 minuta Ljeto iz tepsije: Složenac od patlidžana zbog kojega vrijedi upaliti pećnicu i na ovim temperaturama Bijela parmigiana s tikvicama Savršeno za ljeto Bijela parmigiana: Recept za zapečene tikvice sa šunkom i sirom


Zagrebački Zoološki vrt
svojim preuređenjem donio je mnoge promjene, a jedna od njih je i novi restoran Babaloo, koji se otvara 14. siječnja. Osim što ćete se ovdje moći fino najesti nakon obilaska Zoo-a, Baballo ima ulogu odmorišta i vidikovca, a čitavo uređenje osmišljeno je da bude privlačno djeci. Za njih je kreirano i posebno jelo, babaloočak, uz kojega će dobiti poklon iznenađenja.

> Zavirite u modernizirani Zoološki vrt Zagreb

Na dan otvorenja pripremljen je i poseban program koji počinje u podne i traje do 16 sati. Više o događaju pročitajte na Facebook stranici.