“Skijati sam naučila dosta kasno, prije nekih 10 godina. Međutim, koordinacija pokreta mi je bila toliko dobra da su me čak htjeli slati na amaterska natjecanja, rasturila sam!” – otkrila je atraktivna Renata i dodala: “Godinama sam iza toga išla na skijanje, no posljednje dvije nisam zbog obaveza. Jako se veselim KnockOut Snow Festivalu i odlasku u Francusku, jer ću utvrditi svoje znanje i spojiti ugodno s korisnim.”

Nova oaza Knockout Snow Festivala, skijalište Les Orres leži na nadmorskoj visini od 1550 do 2750 metara i ima 100 kilometara staza koje su većinom crvene, što skijalištu daje posebnu draž za malo iskusnije skijaše. Popularni skijaški centar posjeduje čak 21 crvenu, 4 crne, 6 plavih i 7 zelenih staza, a posjetitelji KnockOut Snow Festivala imat će prilike iskusiti i jedinstvenu adrenalinsku vožnju crnom stazom La Pousterle, koja se ubraja u tri staze u Francuskoj odobrene od strane Međunarodne skijaške federacije te ugošćuje redovite trke Europskog skijaškog kupa.


“Na skijanju u Francuskoj nisam nikad bila pa joj se posebno veselim. Opuštenost ekipe mi je najbolje na skijanjima; zabavljaš se svaki dan, no koliko god da zabava traje, drugi dan ujutro si ponovno na stazi. Sviđa mi se kombinacija zabave i zdravog načina života. Ako će ekipa biti sposobna, rado ćemo odraditi zagrijavanje prije samog skijanja, no idemo se zabavljati i uživati!” – izjavila je Renata Sopek.

Glazbeni dio classic termina KnockOut Snow Festivala ove godine predstavljaju redoviti gosti festivala, zagrebačka rock grupa Hladno pivo, a veliku pozornicu u francuskim Alpama po prvi će puta ugrijati grupa Vatra, beogradski S.A.R.S. te legendarni Edo Maajka.

Više informacija o programu, sadržajima i novom odredištu KnockOut Snow Festivala, kao i o cijenama te načinu prijava, možete pronaći na službenoj stranici Festivala.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju