Ako ste mislili da je vrijeme sladoleda prošlo prije nekih 2 mjeseca, prevarili ste se. Ovo je jedan recept idealan za "kućnu izradu"... Jednostavan, relativno zdrav, preukusan i taman za jesen! Dajemo vam recept za sladoled od bundeve!

U trendu Limun kocke s grčkim jogurtom Jednostavno Lagane, osvježavajuće i silno ukusne: Recept za limun kocke s grčkim jogurtom Slani kolač s tikvicama i parmezanom Brzo i prefino Bolji od kruha: Recept za slani kolač s tikvicama i parmezanom Osijek Slavonski izlet Prije sam obišao Andaluziju, Maroko, Siciliju... Dojmovi mog prvog posjeta Osijeku, koji mi se praktični nalazi "na pragu"

Sastojci:

2 banane
Pola manje buće (može i četvrtina ako je veća)
5 dag maslaca od indijskih oraščića
Prstohvat cimeta
Žlica meda

Priprema:

Sve sastojke izblendajte u blenderu, prebacite u pleh i zamrznite na nekoliko sati. Ako ste voljni dodatno eksperimentirati, sami napravite maslac od indijskih orašćića tako da ih ubacite u blender s nekoliko kapi ulja i izblendajte. Kada izvadite sladoled pospite ga preljevom ili komadićima čokolade.

Za još recepata od bundeve, inspiracija je ovdje.