Ako ste mislili da je vrijeme sladoleda prošlo prije nekih 2 mjeseca, prevarili ste se. Ovo je jedan recept idealan za "kućnu izradu"... Jednostavan, relativno zdrav, preukusan i taman za jesen! Dajemo vam recept za sladoled od bundeve!

U trendu Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave?

Sastojci:

2 banane
Pola manje buće (može i četvrtina ako je veća)
5 dag maslaca od indijskih oraščića
Prstohvat cimeta
Žlica meda

Priprema:

Sve sastojke izblendajte u blenderu, prebacite u pleh i zamrznite na nekoliko sati. Ako ste voljni dodatno eksperimentirati, sami napravite maslac od indijskih orašćića tako da ih ubacite u blender s nekoliko kapi ulja i izblendajte. Kada izvadite sladoled pospite ga preljevom ili komadićima čokolade.

Za još recepata od bundeve, inspiracija je ovdje.