U Ledenoj dvorani Doma sportova u Zagrebu potpisan je trogodišnji ugovor o nastavku suradnje između Pana i KHL Medveščaka. Ujedno je i službeno otvorena nova Pan loža osvježenja. Ugovor o nastavku suradnje u iduće tri godine potpisali su predsjednik Uprave Carlsberga Croatia Carsten Christensen i predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Predsjednik Uprave Carlsberga Croatia Carsten Christensen rekao je kako je partnerstvo s Medveščakom jedan od ključnih koraka u nastavku jačanja brenda Pan u Zagrebu. ''S Medveščakom imamo kontinuiranu i kvalitetnu poslovnu suradnju još od 2009. godine i izuzetno nam je drago što ćemo u tom smjeru nastaviti i iduće tri godine. Proteklih smo godina imali puno zajedničkih uspješnih aktivnosti i nadam se da će tako biti i u budućnosti te da ćemo nastaviti rasti zajedno'', zaključio je Carsten Christensen.


Osim svečanog potpisivanja ugovora o nastavku suradnje, danas je u Ledenoj dvorani Doma sportova i službeno otvorena Pan loža osvježenja, nastala prema zamislima zagrebačkog arhitekta Stipe Šarića.

Svi navijači Medvjeda tako će i dalje uživati u navijanju i guštanju u kvalitetnim pivima na svojim tribinama, a oni najs(p)retniji i u dalekim ruskim destinacijama gdje će naši dečki igrati gostujuće utakmice. I vratite nam pivo na nogometne stadione! Pivili!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju