Ovnovi vole vruće temperature
, odličnu hranu i zapanjujuće turističke atrakcije. Dubai je savršen za njih.

Bik je hedonist koji voli ispijati dobro vino u skupocjenim čašama i jesti ukusnu hranu. Uz to želi uživati u odličnom vremenu i kulturnom bogatstvu. Baš zato Prag je pravo mjesto za njega.

Bliznaci vole gužvu i dinamiku velikog grada, kao i neobuzdani noćni život. Ne čudi što se London nalazi ne njihovoj listi želja.

> Hrana i horoskop: Zvijezde otkrivaju kakva ste 'izjelica'

Bez obzira je li riječ o kakvoj rijeci ili oceanu, Rakovi obožavaju biti u blizini vode. Također vole otkrivati nove gastronomije. Grčka se zato nameće kao odlična ideja za Rakove.

Lavovi su ljubitelji luksuza i glamura, pa svuda putuju prvom klasom zrakoplova. Pariz je njihovo omiljeno odredište.Djevice su znatiželjne i detaljne. Na putovanjima biraju gradove poput Rima čije kulturno bogatstvo mogu istraživati danima i tjednima.

Vage su miroljubive i društvene osobe, te vole ići i na takva mjesta. Sunčana Španjolska za njih je pravi raj.

Odmor je za Škorpione sinonim za romansu. Upravo zato biraju romantična mjesta poput Venecije koje mogu posjetiti sa svojim partnerima.

Strijelci obožavaju putovati, a posebno na mjesta na kojima mogu iskusiti različite kulture. Egipat je zato izvrsna ideja za njih.

Jarci su radoholičari koji su gladni za moći i novcem. Kad napokon zastanu i odvaže se na odmor biraju mondene destinacije poput Maldiva.

Vodenjaci su znatiželjni i vole iskusiti nove stvari. Upravo zato su gradovi poput Berlina za njih izvrsna destinacija.

Ribe su sanjari, pa ne čudi što se najbolje osjećaji u čarobnim zemljama poput Japana.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju