U subotu, 27. siječnja pozivamo vas da nam se pridružite na šetnji po snijegom prekrivenom području Brod Moravica u Gorskom kotaru. Naša destinacija je Špičasti vrh - atraktivno brdašce koji nudi zadivljujući pogled na dolinu Kupe. Ova lagana tura idealna je za sve uzraste i pružit će vam priliku da uživate u čarima zimske prirode.

Naši lokalni vodiči će vas zabavljati zanimljivim pričama dok šećemo netaknutnom šumom. Tijekom šetnje, imat ćete dovoljno vremena za fotografske trenutke, opuštanje i punjenje baterija. Cjelodnevna avantura bit će nadopunjena toplim čajem, kolačićima i pićem dobrodošlice.

Šetnje s pogledom

Također, možete nam se pridružiti u nedjelju, 28. siječnja na hikeu po snijegu do Petehovca. Krenut ćemo šumskim stazama iz Delnica, najvišeg grada u Hrvatskoj, do Petehovca, koji se smjestio na 1000 metara iznad mora. Ova ruta pružit će vam priliku da istražite predivne krajolike i uživate u svježem zraku. Naši vodiči će vas provesti kroz šumovite predjele, podijeliti priče o lokalnoj baštini i svakodnevnom životu Gorana, a prilikom dolaska možete se zagrijati uz čaj, kolačiće i piće dobrodošlice. 

Cvituša Putovanja Ličko izletište zove na snijeg: "Vatru smo naložili, roštilj se sprema, a sanjke čekaju"

Šetnje po snijegu su otvorene za sve - pojedince, parove i obitelji s djecom. Bez obzira jeste li iskusni pješak ili tek početnik, prilagodit ćemo tempo kako bi svi mogli uživati u aktivnostima.
Zimski izlet - 3 Zimski izlet - 3 (Foto: Mario Jurina)

Za početnike, ali i one u formi... 

Psi su također dobrodošli u avanturi. Dužina staze na Špičasti vrh je ukupno 5 kilometara, sa minimalnim usponom i smatra se laganom te pogodnom za sve dok je staza prema Petehovcu ipak duža i na mjestima strmija stoga se ne prepouča osobama koje imaju poteškoća sa kretanjem niti djeci koja ne mogu pratiti lagani tempo odraslih. Od opreme vam je potrebna topla zimska odjeća i čvrsta zatvorena obuća namjenjena za hodanje po prirodi sa gumenim rebrastim potplatom.

Tehnikalije 

Dolazak na obilaske je automobilom, a naš trud za vođenje i organizaciju te topli čaj, kolačići i piće dobrodošlice po dolasku. platit ćete 12 eura za odrasle, a za djecu 6 aura. Prijaviti se možete putem ovog linka, kako bi osigurali svoje mjesto, a na e-mail adresu će vam stići sve dodatne važne informacije. Ne propustite ovu priliku da istražite prirodu, napunite svoje baterije i stvorite nove uspomene. Imate li kakvih pitanja, možete nam pisati na jelena@lynxandfox.com ili nas nazovite na 091/182-9892. Također, trebate isplanirati izlet ili posjet Gorskom kotaru za vašu grupu, udrugu ili tvrtku ovdje smo za vas. 

Strast prema daljinama: Čaroban svijet kretanja mladog putnika i fotografa Tonija Vranješa Biciklom po Patagoniji - 12 Biciklom po Patagoniji - 11 Biciklom po Patagoniji - 10 +8 Biciklom po Patagoniji - 9

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju