Prije desetak godina, na izletištu i sanjkalištu Cvituša u siječnju bi napadalo najmanje metar snijega, ali ove godine priroda nije počastila prilikom za zimske radosti. Domišljati Ličani uzeli su stvari, odnosno top za snijeg, u svoje ruke, a Cvituša se nakon nekoliko dana zabijelila i privukla vjerne posjetitelje.

Snijega ima... 

U očekivanju pravih padalina, na manje od sat vremena vožnje od Zadra, ili nešto više od dva sata od Zagreba (i jednako toliko od Rijeke), možete uživati na umjetnom snijegu. Ogladnite li, nema brige jer nećete ostati gladni - u Cvituši peku meso i kobasice na žaru, kao i poslužuju gableci, poput sarme s pireom od krumpira.

"Vatru smo naložili, roštilj se sprema, a sanjke vas nestrpljivo čekaju. Hladno vam sigurno neće biti jer se zagrijati možete uz zimske aktivnosti, plesom uz DJ VRXXa ili toplim kuhanim jelima.. Vidimo se uskoro!“, pozvala je Cvituša goste na snijeg.

Prijateljske cijene 

"Jednostavno rečeno, lijepo je s ove ličke strane Velebita. Sanjkalište je uređeno uz umjetni snijeg - pravog nije bilo - pa su odmor i rekreaciju ovdje pronašli mnogi sa šibenskog i zadarskog područja. Ako netko i ogladni restoran nudi nekoliko vrsta jela od mesa, pizzu... te pivo, kavu, sokove, žesticu... Cijene su prihvatljive, usluga je OK, uredno i čisto. Preporučam.“, jedan je od brojnih pozitivnih utisaka objavljenih na Google recenzijama.

Da zima brže prođe: Ciklus besplatnih putopisnih predavanja uz koja ćete lakše krenuti u sljedeću avanturu Putnička klasa: Biciklom po Patagoniji - 5 Putnička klasa: Biciklom po Patagoniji - 4 Putnička klasa: Biciklom po Patagoniji - 3 +1 Putnička klasa: Biciklom po Patagoniji - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju