Zima je godišnje doba u kojem posebnu pažnju trebamo posvetiti zdravlju svojeg tijela i uma, a upravo to nudi i Healthness koncept termi koji se sastoji od pregršt povezanih filozofija, ne bi li na jednom mjestu svakom posjetitelju ponudili cjelovito rješenje. No, da ne bi stalo samo na tome, Terme donose i bogat zabavni program koji se nastavlja do kraja siječnja.

Zimski odmor provedite usred netaknute prirode i svježine međimurskih brežuljaka. Odaberite jednu od novouređenih soba i uživajte u prizoru bijelih pahulja koje tiho padaju na snježni pokrivač. Opustite se u termalnoj vodi u zatvorenim bazenima ili uživajte u Svijetu sauna. Doživite wellness na drugačiji način sa svojim najmlađim članovima ili im se pridružite u zabavnoj avanturi s maskotom jelenom Martijem.

PR PR (Foto: PR) Pravi hit u Termama Sveti Martin je i klizalište koje je svoje mjesto pronašlo ispred Puba Potkova, a ima li boljeg od klizanja nakon opuštanja u ljekovitim termomineralnim bazenima. Za sve one željne dobre zabave, Terme Sveti Martin za goste organiziraju i koncert Mejaša koji će sve prisutne zabavljati 29. siječnja od 21 sat. Ujedno, ovo će biti zadnji dan za klizanje – stoga požurite u Terme Sveti Martin i uživajte u blagodatima zimskog programa.

PR PR (Foto: PR) Tražite li wellness odmor na koji ćete povesti voljenu osobu ovog Valentinova, svakako razmislite i o paketu Wellness za 4 godišnja doba. Valentinovo nam je za uglom, a ponekad zaboravimo, da je upravo ljubav ono što nas pokreće. Odaberite Terme Sveti Martin i razmazite se najboljim što priroda pruža. Odmorite se u Svijetu sauna uz ručno rađene pilinge za tijelo, opustite se pod stručnim rukama terapeuta i uživajte u okusu zdravlja na svojem nepcu uz domaće i lokalne namirnice.

Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju