Ujedinjeni Arapski Emirati
U Dubaiju će vas bilo kakvo javno pokazivanje osjećaja, čak i poljubac u obraz, koštati 10 dana u zatvoru. Oboje!



Urugvaj
Ako vas uhvate u krevetu s tuđom ženom, zakon dopušta njenom mužu da vas oboje ubije. Ili vas kastrira, a njoj odsiječe nos.

Utah
Kao i u većini zemalja ilegalno je ženiti prvu rodbinu... Ali ovdje - samo prije dobi od 65 godina (ili 55, ako se dokaže da su obje strane neplodne).



Španjolska
U svakom slučaju sigurnije vam je popiti Sex On The Beach, nego ga prakticirati. U Španjolskoj su igrice na plaži zabranjene i mogu vas koštati i do 75.000 €.

Texas

Možete posjedovati maksimalno šest vibratora - ladica puna igračkica smatra se prekršajem, koji će vas koštati do 4000 $ i/ili zatvorske kazne do jedne godine.



London

Seks na parkiranom motociklu!? Ne-ne... Isto tako, ne nudite seks nepoznatim ženama, jer će vas to odvesti direktno u zatvor, a možete očekivati i kaznu od 250 $.

Flint, Michigan
Preniskim nošenjem hlača, gdje je pogledima izloženo vaše donje rublje, zaradit ćete stotinjak dana zatvora i novčanu kaznu od 500 $.

Švedska

U kabinama za fotografiranje zabranjeno je fotkanje cijelog tijela, ali do struka, čak i u toplesu - nema problema!

Kalifornija

Protuzakonito je da bilo koji od partnera doživi orgazam prije drugog – za vrijeme predigre! Savršen izgovor da se predigra preskoči i odmah bacite na posao.



Mađarska

U Budimpešti je seks dozvoljen samo u mraku. Čak i u vašem domu, s vlastitom suprugom.

Virginia

Ne varajte! Preljub će vam osim gnjeva prezrene žene donijeti i kaznu od 250 dolara.

I za kraj, nešto sasvim bolesno...
Louisiana
Nekrofilija je - legalna.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju