Flightstats je prva od tih aplikacija, a ona će vam na brz i jednostavan način pokazati kakvo vas vrijeme u određenoj destinaciji očekuje, kao i kolika su zakašnjenja zrakoplova u određenoj zračnoj luci. Bitno, definitivno!

Također vrlo potrebna aplikacija je i Hotel Tonight, koja vam omogućava rezervaciju smještaja u posljednjem trenutku i to po last-minute cijenama. Tko još želi plaćati punu cijenu, kad može proći i duplo jeftinije!

Mytsa je aplikacija koja će vam izračunati u kojem redu ćete provesti najmanje vremena čekajući pri sigurnosnoj kontroli prilikom ukrcaja na zrakoplov. Iako nam baš i nije jasno kako bi to aplikacija mogla znati, svakako vrijedi isprobati. Sjetite se osjećaja kad brže ide ona kolona u kojoj vi – niste.

Posljednja aplikacija je Seatguru, a ona će vam prilikom iznenadne promjene zrakoplova, predložiti koje sjedalo da odaberete u drugom tipu zrakoplova.

U svakom slučaju, neke će vam aplikacije zasigurno biti od koristi, dok će neke služiti samo za zabavu. Bilo kako bilo, želimo vam ugodan let i nemojte zaboraviti ugasiti mobilne uređaje prilikom polijetanja. Čekamo samo da izume i takvu aplikaciju koja gasi telefon pri naglom povećanju nadmorske visine!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju