Polako nam stiže jesen i hladniji dani, no to nisu razlozi da se snuždimo. Naprotiv, idealno je vrijeme da se prepustimo čarima opuštanja u prirodi. Za sve vas koji maštate o opuštajućem odmoru uz wellness izdvojili smo top tri destinacije koje trenutačno imaju povoljne ponude.

Opuštanje u Termama Topusko

Sedamdesetak kilometara od Zagreba nalaze se Terme Topusko. Poznate su po svojoj kvaliteti termalne vode, koja je treća po kvaliteti u Europi. Osim toga, ovo je mjesto idealno za relaksirajuće iskustvo. Wellness-ponuda Terma Topusko obuhvaća zatvoreni bazen s termalnom vodom, fitness i saunu. Također nude tretmane lica i tijela, ručne i podvodne masaže.

Svakako preporučujemo da se osvrnete i na predivnu prirodu oko rijeke Gline na području Topuskog kako biste upotpunili svoj doživljaj wellnessa. Ne propustite povoljnu ponudu Crnog jajeta koja uključuje tri dana i dva noćenja s polupansionom za dvije osobe, uz dva sata korištenja saune i besplatno korištenje unutarnjih bazena.

Hotel Matija Gubec Hotel Matija Gubec (Foto: Crno jaje)

Svijet masaža u hotelu Matija Gubec

Pod hitno vam treba masaža koja će vas opustiti, regenerirati i dati vam snage za nadolazeće dane? Već ste sigurno čuli za Stubičke Toplice, poznate po svom liječilišnom i rehabilitacijskom turizmu. Osim upotrebe unutarnjih bazena bogatih termalnom vodom te sauna, posebno bismo izdvojili ponudu profesionalnih masaža u prostorijama kupališta ujedinjenih pod nazivom Svijet masaža.

Možete birati između, primjerice, klasične ručne, medicinske i sportske masaže. S fizioterapeutom se možete slobodno posavjetovati koji bi vam tip masaže najbolje odgovarao. Provjerite trenutačnu ponudu koja uključuje dva dana i jedno noćenje za dvije osobe s korištenjem sauna i bazena. Odlično je to što ponuda sadrži i masažu za oboje.

Hrvatska vinska priča u finalu natjecanja američkog Wine Spectatora - 3 Aktualno Treći na svijetu: Hrvatski video koji će vidjeti milijuni ljudi

Wellness na moru? Može!

Još jedna prilika da se skoči do mora s naglaskom na uživanje u wellnessu – pa tko bi tome mogao odoljeti? Opustite se i zaboravite na svoje brige uz vrhunsku ponudu Wellness centra Baška u hotelu Corinthia Baška Sunny na otoku Krku. Uživajte u masažama, u tretmanima za vaše lice i tijelo, u saunama i parnim kupeljima, a višak energije potrošite u fitness-centru.

Dojam će upotpuniti i predivna Vela plaža koja se nalazi odmah pokraj. Istražite trenutnu povoljnu ponudu koja uključuje tri dana s dva noćenja za dvoje. Iako se ponekad teško odlučiti kamo poći, izaberete li bilo koju od ovih destinacija, pozitivne emocije i revitalizirana energija sigurno neće izostajati.

Bez straha od debljanja: Lepinje od samo 2 sastojka koje možete jesti do mile volje Omlet - 1 Cvjetača - 2 Cvjetača - 1 +0 Lepinje

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju