Ma tko se ne bi želio probuditi, pogledati kroz prozor i uživati u smirujućem pogledu na spektakularno Jadransko more? U ovoj dalmatinskoj kućici u mjestu Ždrelac to je moguće baš svaki dan.

Kućica Margarita
je izgrađena u tradicionalnom stilu prije osamdesetak godina u najvećem mjestu na otoku Pašmanu te u neposrednoj blizini obale. U međuvremenu je obnovljena te prilagođena potrebama modernog života.

Slika nije dostupna Putovanja Na "Malim Plitvicama": Drvena kućica na modrozelenoj rijeci za sjajan odmor udvoje

Obuhvaća jednu spavaću sobu s dnevnim boravkom za maksimalni smještaj tri osobe. Tu je i dobro opremljena kuhinja s blagovaonskim stolom, te manja kupaonica.

Gostima je na raspolaganju i velika terasa s pogledom na more – idealna za druženje s prijateljima i opuštanje na otvorenom. Poslužiti se možete i vanjskim roštiljem za pripremu jednostavnih, ali ukusnih jela.

Slika nije dostupna Putovanja 30 minuta od Zagreba: Kućica od 35 kvadrata usred šume za potpuno opuštanje

Povrh svega, posjed je ograđen i skriven od znatiželjnih pogleda. Upravo zato omiljen je među onima koji žele uživati u privatnosti na odmoru.

Kućica Margarita se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 330 kuna za noćenje. Dio njezinog šarma otkrijte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju