Bijeg u prirodu odlična je ideja kada želite u potpunosti odmoriti tijelo i um. U ostvarenju tog cilja može vam pomoći i kraći put, a pogotovo ako je riječ o kakvom mjestu u zelenoj oazi.

Poput odmora u ovoj tradicionalnoj kući staroj oko 100 godina koja se prostire na oko 35 četvornih metara u Novom selu Okićkom u Zagrebačkoj Županiji. Od glavnog grada udaljeno je otprilike 30 minuta vožnje automobilom.

Slika nije dostupna Putovanja Usred maslinika: Kućica od 30 kvadrata u blizini Zadra za potpuno opuštanje od stresa

Ova privatna oaza nalazi se okružena prekrasnom šumom i mirisnim voćnjakom, a idealno je mjesto za odmor ljubiteljima prirode. Gostima je na raspolaganju spavaća soba u potkrovlju za maksimalni smještaj četiri osoba.

Tu je i mini kupaonica, kao i dnevni boravak s malom, ali dobrom opremljenom kuhinjom. Jednostavna, ali ukusna jela možete napraviti i na roštilju na terasi kuće gdje je postavljen i veliki stol s klupama za druženje i uživanje na otvorenom.

Slika nije dostupna Putovanja Sat vremena od Zagreba: Zelena oaza s bazenom za lakše podnošenje ljetnih vrućina

Protegnite noge i istražite zelenu okolicu, a ljubiteljima vina preporučuje se i odlazak na vinsku turu po osunčanim obroncima Plešivice.

Kuća u Novom selu Okićkom se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 600 kuna za noć. Dio onoga što nudi, otkrijte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju