U srcu Baranje, nadomak poznatog lovišta Tikveš i jednog od najvećih ornitoloških rezervata te Parka prirode Kopački rit smjestio se hotel Lug. U svojih 13 prostranih soba nudi moderni komfor i luksuz uz osjećaj tradicije i ladanjskog života. Nalazi se u prekrasnoj mirnoj prirodi te samo 15 minuta vožnje od gradske vreve i centra grada Osijeka.

Baranja je jedna od turističkih destinacija u Hrvatskoj koja zasigurno ne dobiva onoliko pažnje koliko zaslužuje. Nalazi se na samom istoku Hrvatske, a prometno je odlično povezana autocestom koja spaja Zagreb i Osijek. Volite li aktivne izlete, malo adrenalina i puno mira te predivnu prirodu, onda je ovo mjesto koje će vas očarati. Kopački rit spada među najveće europske močvare, dom je tisućama bioloških vrsta i ptičji je raj. Prostor Kopačkog rita nikad ne izgleda isto, stalno se mijenja i živi.

Park prirode Kopački rit smješten je u Osječko-Baranjskoj županiji. Jedinstvenost izgleda ovog čudesnog mjesta nastaje zbog neprestanih plavljenja, valovi na nekim mjestima produbljuju teren te stvaraju životom bogate bare, a na drugim mjestima se pak taloži materijal koji nanosi rijeka i stvara uzvišene grede. Priroda neprestano igra svoju igru. U Kopačkom ritu se možete šetati, voziti brodom ili čamcem, biciklirati, promatrati ptice i stvarati predivne fotografije.

Trenutno aktualna ponuda na portalu Crno jaje donosi smještaj u predivnom autohtonom hotelu Lug i to po cijeni već za 419 kuna za 2 noćenja s doručkom, a sve za dvije osobe. Odlučite li se za odmor u Baranji, svakako posjetite i Dvorac Tikveš u Parku prirode Kopački rit, koji je vrlo zanimljiv primjer ladanjske arhitekture. Zapravo je ovo kompleks Dvorca Tikveš, koji se smjestio unutar šume, i predivnog zelenog perivoja. Dvorac je namijenjen svim ljubiteljima povijesti.

Hotel Lug, kako u unutrašnjosti tako i u svom uređenom dvorištu na preko 10 000 m2 nudi oazu za odmor, rekreaciju i druženje. Hotel Lug sadrži i a la carte restaurant, vinski podrum, teniske terene, konferencijsku dvoranu, salu za vjenčanja, konjušnicu i konje, opremu za karaoke, privatna parking mjesta, veliko dvorište i sjenice.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju