Mrežnička kuća smjestila se u zelenom Donjem Zvečaju, 13 kilometara od Karlovaca, 70 kilometara od Zagreba i samo nekoliko koraka od čarobne rijeke Mrežnice od koje je dijeli tek lijepo i održavano dvorište. Ovdje možete provesti provesti dan ili čitav vikend… U svakom slučaju bit će vam malo.

Mrežnička kuća nudi komforne apartmane za četiri osobe (i to vrlo povoljno, noć će vas doći vas 30-ak eura po osobi) s terasom koja gleda na Mrežnicu i s koje se nećete željeti maknuti.

Ako se ipak odlučite pokrenuti, poklonite si vožnju čamcem po rijeci ili đir biciklima, koje možete dobiti u smještaju, i otkrijte skrivene plaže, bajkovite slapove… ili barem drugu obalu ove razigrane rijeke.

U dogovoru s domaćinom, u ljetnoj sezoni, mogu se organizirati jednodnevni ili višednevni izleti za one nemirnijeg duha: spuštanje raftovima niz Mrežnicu i Koranu i spavanje uz rijeke.

U restoranu u sklopu Mrežničke kuće pobrinut će se da nadoknadite svu izgubljenu energiju.

Domaća jela, sezonske namirnice, tradicionalni kolači, ali modernija interpretacija tradicionalne hrane poput čipsa od šarana još su ukusniji kada ste okruženi prekrasnom prirodom.

Restoran ne radi ponedjeljkom i utorkom, pa ako odaberete odsjesti u te dane, imat ćete mir i čitavu ljepotu Mrežnice samo za sebe. Uz roštilj i privatnu plažu jednako će se dobro provesti obitelji i ekipe bez djece.

U svibnju počinje i lounge-program Dnevni boravak na rijeci na livadi ispred Mrežničke kuće, pa se u ugodnom ambijentu, na udobnim jastucima i u dobrom društvu možete opustiti uz koktele i vrlo ukusne snackove: burgeru od junetine i vege beyond burgeru, pomfritu od celera, raznim slasticama.

U ponudi Dnevnog boravka je i romantična vožnja kajakom u čiju je cijnu uključeno i piće i sve što trebate je uživati, pijuckati i diviti se rijeci koja prolazi pored i ispod vas.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju