Prema vlastitim riječima, Krka Trophy nastao je jednog savršeno zabavnog dana na biciklu, u formatu maratona, kao ultimativnog testa izdržljivosti i simbola pobjede nad samim sobom.
- Krka Trophy je MTB utrka na kojoj doslovno osvajate planinu. Osamljena i mistična, Promina se poput otoka uzdiže nad drniškim krajem. Obiluje stazicama koje kao da je netko namjerno postavio tamo da čekaju dok ih brdski biciklisti ne otkriju. Mi smo ih otkrili i oduševile su nas, sad je red na vama, otkrivaju organizatori utrke.

PR PR

Zabavne staze kroz mističnu Prominu

Želja im je bila zadržati taj magični element „brže-više-jače“ trenutka, trenutka u kojem dajemo sve od sebe, a s druge strane pokazati da maraton nije samo mazohističan dio biciklizma, već da uz prave trailove može biti zabavan. Prošle su godine dokazali su da staze, koje startaju u Drnišu i najvećim se dijelom protežu mističnom Prominom, uistinu jesu zabavne za voziti, a 28. rujna sprema se nova runda Krka Trophyja.

Krka Trophy nudi četiri staze: Juriš na Drniš, Prominsku patrolu, Harambašin bijeg i Promina AM. Od kratko-slatke do prave MTB staze od 70 kilometara, plus jedna all-mountain poslastica koja u idealnim omjerima kombinira XC i enduro – sve je to Krka Trophy. Kojem god tipu brdskog biciklista pripadate, Krka Trophy 2019. za vas ima stazu s detaljima kakve najviše volite. Staze su kreirane imajući na umu svakog rekreativca i biciklista, a kao vodiči kroz njih predstavljeni su Maša, Stipe, Zvone, Joke i Marin, vozači različitog profila i interesa, a svaka sličnost sa stvarnim osobama nije slučajna. Svi dijele ljubav prema biciklu, ali njihove vizije bicikliranja su različite. Ako vam je potrebna pomoć prilikom odabira prave staze za vas, posavjetujte se s njima ovdje.

PR PR

Uz sve navedeno, organizatori obećavaju da će vaše bajkersko stanje apsolutne sreće biti popraćeno i cijelim setom usluga na samoj utrci koje će biti na nivou do sada neviđenom na domaćoj MTB sceni. Čuli ste dovoljno i jedva čekate 28. rujna da provjerite o čemu točno pričamo? Registrirajte se već danas na: https://krka-trophy.hr/pocetna/registracija/. 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju