Na web stranici TouristarTV-a objavljen je oglas u kojem se traži novo lice koje će predstavljati Hrvatsku u serijalima i dokumentarcima vlastite produkcije. Pomalo netipičan natječaj u kojem se traži video materijal koji je dovoljno snimiti mobitelom, a u kojem se prezentira priča po izboru, kako bi prijavljeni kandidati pokazali vještinu vođenja i komunikacije pred kamerom.

Vrijeme trajanja natječaja je do 31. kolovoza, a mail na koji možete poslati svoj CV i video je voditelj@dhar-media.hr. Najbolji videi bit će objavljeni na web stranici TouristarTV-a i na društvenim mrežama.

”Na samu ideju došli smo snimajući ovogodišnje legende zaključivši kako našu hrvatsku ekipu, koja priprema i odrađuje projekte iza kojih stoji TouristarTV, upravo treba nadopuniti nova snaga i novo ime. Veseli nas što hrvatska produkcija dobiva još jednog ozbiljnog konkurenta, te ovom prilikom najavljujem razvoj novih proizvoda naše online televizije.” – izjavila je Lea Brezar, vlasnica TouristarTV-a i direktorica Dhar medije.

Dakle, ako želite biti Tarik mjesto Tarika, nova Helga ili Barbara, znate što vam je činiti! Sretno!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju