Na web stranici TouristarTV-a objavljen je oglas u kojem se traži novo lice koje će predstavljati Hrvatsku u serijalima i dokumentarcima vlastite produkcije. Pomalo netipičan natječaj u kojem se traži video materijal koji je dovoljno snimiti mobitelom, a u kojem se prezentira priča po izboru, kako bi prijavljeni kandidati pokazali vještinu vođenja i komunikacije pred kamerom.

Vrijeme trajanja natječaja je do 31. kolovoza, a mail na koji možete poslati svoj CV i video je voditelj@dhar-media.hr. Najbolji videi bit će objavljeni na web stranici TouristarTV-a i na društvenim mrežama.

”Na samu ideju došli smo snimajući ovogodišnje legende zaključivši kako našu hrvatsku ekipu, koja priprema i odrađuje projekte iza kojih stoji TouristarTV, upravo treba nadopuniti nova snaga i novo ime. Veseli nas što hrvatska produkcija dobiva još jednog ozbiljnog konkurenta, te ovom prilikom najavljujem razvoj novih proizvoda naše online televizije.” – izjavila je Lea Brezar, vlasnica TouristarTV-a i direktorica Dhar medije.

Dakle, ako želite biti Tarik mjesto Tarika, nova Helga ili Barbara, znate što vam je činiti! Sretno!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju