Čak 187 luksuznih apartmana za prodaju i najam nalazi se u sklopu projekta „Rezidencije Senia“, smještenog u Falkensteiner odmaralištu na poluotoku Punta Skala. Glavnu atrakciju za kupce i goste predstavlja koncept „Premium Living by Falkensteiner®“.

Poluotok Punta Skala je „Zeleni resort“, uzorni projekt u kojem je FMTG zajedno s međunarodnim stručnjacima implementirao složen sustav za dugoročnu minimalizaciju ekoloških rizika.

Svake godine, počevši od 1993., dodjeljuju se nagrade “World Travel Awards” za posebna dostignuća u putničkoj i turističkoj branši. Ove godine nagrada slavi 21 godina postojanja i njeni osnivači sa zadovoljstvom bilježe glasove preko 120 nacija. Žiri čine stručnjaci iz putničke i turističke branše, a ubrajaju se i glasovi publike. Godine 2013. zabilježeno je okruglo 500.000 glasova.

Početkom kolovoza u Ateni, na velikoj europskoj gala ceremoniji, svečano će biti uručena nagrada World Travel Award u kategoriji „Croatia’s Leading Serviced Apartments“, javlja portal Z Net. Čestitamo još jednom!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju