U bliskoj suradnji s Turističkom zajednicom grada Splita i splitskom Gradskom upravom, Dinner in the Sky® Split otvara svoja vrata u kolovozu 2014., na samo 9 dana, od 16. do 24. kolovoza, kako bi se jedinstveno iskustvo Dinner in the Sky® predstavilo posjetiteljima i građanima Splita.

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Kroketi od tikvica ilustracija Iz pećnice Kroketi od tikvica i sira: Recept za savršeni ljetni prilog uz pečeno meso

Tih ćemo dana ponuditi Dinner in the Sky® doživljaj zajedno s jedinstvenim kulinarskim zadovoljstvom u centru Splita. Stol s 22 ljudi na visinu od 50 metara postavit će tim stručnjaka kako bi se gostima i njihovim prijateljima omogućila najposebnija večera njihovog života.
Događaj će ugostiti najbolje chefove u Dalmaciji, ali i u Hrvatskoj. Tijekom večernjih događaja, chef će se osobno pridružiti gostima na visini od 50 metara kako bi posluživao i pričao o svojoj hrani i jelovniku. Ta će ekskluzivna atmosfera s izvanrednom hranom i izravnim kontaktom sa chefom stvoriti nezaboravan doživljaj, prenosi dinnerinthesky.com.hr