Ukupno je dodijeljeno osam nagrada, a uz Zagreb, nagrade su još primili gradovi: Kaohsiung (Taiwan), Osaka (Japan) i Seoul (Korea), dok su preostale nagrade bile dodijeljene Guamu, Islandu, Švicarskoj i Kambodži.

Ovaj hongkonški vodeći turistički magazin postiže golemi uspjeh svojim natjecanjem New Travel Rute Contest te čitateljima otkriva nova odredišta i inovativne putne pravce. Ovogodišnje nove međunarodne rute predstavljene su u tri uzastopna izdanja U Magazine na njihovim stranicama (www.umagazine.com.hk).
Kada je riječ o dalekoistočnim tržištima, od siječnja do svibnja ove godine, Zagreb je posjetilo 36 posto više gostiju iz Hong Konga (1808), 30 posto više iz Kine (5338), 4 posto više gostiju iz Japana (7803), a na prvom su mjestu gosti iz Južne Koreje kojih je došlo gotovo 23.000, što predstavlja porast od čak 257 posto u odnosu na isto razdoblje lani.

Povodom ovih sjajnih rezultata koje ostvaruje južnokorejsko tržište,  u palači Dverce dodijeljeno je posebno priznanje direktoru agencije Hanjin Travel, Oh Sang Kwonu, za izuzetni doprinos promociji Zagreba na korejskom tržištu te uspješnoj organizaciji čarter letova iz Seoula za Zagreb, javlja portal Ministarstva Turizma.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju