Najava o novim uštedama na putnicima zapravo i ne čudi, obzirom da dolazi od strane velikih zrakoplovnih tvrtki kao što su Delta, United Airlines i Southwest, koje ionako već nemaju dobru reputaciju.

Predstavnici navedenih kompanija brzo su ustali u obranu donesenih noviteta, ističući kako će smanjenje duljine i visine sjedala, kao i smanjenje obroka koji se dobivaju za vrijeme puta - biti nezamjetno. Duhoviti su ljudi na forumima već primijetili kako se mjere doista neće osjetiti, ali samo ako ste ili dijete do osam godina, ili Tyrion Lannister iz „Igre prijestolja“.

Kako bi ipak donekle ublažili stvar i pokazali ljudima da im je njihov komfor i dalje važan, čelnici navedenih zrakoplovnih tvrtki su naveli da će odsad svako sjedalo imati utičnicu, kako bi putnici mogli koristiti uređaje za zabavu.

Još malo pa ćemo imati i stajaća mjesta, klečeća, za polučučanj, i tko zna što još, a nitko da se pobrine o tome da prtljaga dođe na vrijeme. Da ne spominjemo paprenjak ili čašu vode umjesto obroka...
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju