Potrebno vam je mirno i tiho mjesto za opuštanje ili pak romantičan vikend? I maleni kutak u zelenom okruženju sjajna je ideja za ostvarivanje takvih ciljeva, poput ove tradicionalne kućice u Zagrebačkoj županiji.

Kućica je napravljena od drveta te stara oko sto godina. Sastavni je dio mini farme koja se prostire na 4000 četvornih metara u Luki nadomak Hrvatskog zagorja te s pogledom na čarobne vinograde. Udaljena je svega pola sata vožnje automobilom od Zagreba.

Kućica ima jednu spavaću sobu s više kreveta u potkrovlju i prostrani dnevni boravak za maksimalni smještaj šest osoba.

Okružena zelenilom Okružena zelenilom (Foto: Airbnb)

Opremljena je električnom energijom, tekućom vodom i svim modernim pogodnostima. Poslužiti se možete i malenom, ali dobro opremljenom kuhinjom te kupaonicom.

Na raspolaganju vam je velika natkrivena terasa s roštiljem za pripremu ukusne hrane i druženje na otvorenom. Možete se prošetati po voćnjaku i uživati u prekrasnim prizorima mirisne jabuke, kruške i oraha, a po želji se možete opustiti u vanjskom jacuzziju.

Kućica se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 100 eura na noć. Što sve nudi, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Kućica pokraj Karlovca u kojoj želimo provesti proljeće Kuća u selu Cerovac Barilovićki u Karlovačkoj županiji - 5 Kuća u selu Cerovac Barilovićki u Karlovačkoj županiji - 2 Kuća u selu Cerovac Barilovićki u Karlovačkoj županiji - 3 +2 Kuća u selu Cerovac Barilovićki u Karlovačkoj županiji - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju