Hotel Esplanade
za svoje je goste u prosincu pripremio pravu gozbu za nepca i druga čula s prepoznatljivim potpisom šefice kuhinje Ane Grgić. Osim svečanih nedjeljnih ručkova tijekom Adventa u restoranu Zinfandel's, u Le Bistrou možete kušati blagdanski jelovnik s tradicionalnim jelima po promotivnim cijenama.

Badnji ručak u restoranu Zinfandel's sastoji se od četiri riblja slijeda (430 kn), a u ponudi su i ukusni blagdanski specijaliteti za Božić. Božićni ručak uključuje domaću paštetu od bakalara, poznate zapečene štrukle, tatarski biftek, pečenu patku, izbor biranih božićnih kolača, poklone i posjet Djeda Božićnjaka za što treba izdvojiti 400 kuna po osobi, odnosno 150 kuna za djecu (ručak je besplatan za mališane mlađe od 6 godina).

Namjeravate li Božić proslaviti u toplini vlastitog doma, savršeno pečenu puricu uz sve potrebne priloge možete naručiti iz hotela Esplanade, što će vam biti dostavljeno toplo i spremno za posluživanje za 430 kuna.



Doček Nove godine sa stilom
U Smaragdnoj dvorani i restoranu Zinfandel's očekuje vas i spektakularni doček Nove 2016. godine. Svečanom ugođaju doprinijet će crveni tepih, vrhunski pjenušac, pet sljedova najfinijih delicija te jedan od najboljih glazbenih grupa u zemlji s novogodišnjim valcerom te zabavom do ranih jutarnjih sati. programom do jutarnjih sati uz nezaobilazan vinski gulaš. Cijena od 985 kn uključuje i neograničenu konzumaciju vrhunskog vina i vode, specijalne rekvizite za proslavu te Cognac & Cigar Lounge.

Za mališane hotel Esplanade priprema Mini Disco dječji doček Nove godine pod stručnim vodstvom animatora. Uz odličnu zabavu, igre i ples, klince očekuju brojna iznenađenja i cool spavaonica koju čuva superdadilja. Cijena dočeka za djecu iznosi 395 kn po djetetu te uključuje raskošan bife jelovnik, dječji pjenušac u ponoć te neograničenu konzumaciju sokova i vode. Ponuda je dostupna za roditelje koji borave u hotelu ili planiraju doček u jednom od hotelskih prostora.

Za mlađe generacije gostiju, Esplanade priprema pravi novogodišnji party uz vrhunsku glazbu po izboru DJ-a u prostoru The Cluba. Cijena od 445 kn po osobi uključuje raskošan bife sa slasnim delicijama cijelu noć, pjenušac i rekvizite za slavlje u ponoć, vinski gulaš za okrepu te neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i odabranih koktela na open baru.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju