Galerija Domaći namaz 0 Palačinke 0 Palačinke 0

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak

Za neodoljivi domaći maslac potrebno je 400 grama indijskih oraščića. Stavite indijske oraščiće u mikser ili blender i miksajte ih oko deset minuta pa prebacite sadržaj u staklenku.

Prilikom miksanja možete nekoliko puta isključiti uređaj i spustiti maslac koji ostaje visoko na rubovima posude. Nakon što maslac postane kremast - namaz je gotov.

U hladnjaku može trajati nekoliko mjeseci, a odlučite li se na dodavanje drugih sastojaka, poput vode, bolje je napraviti manju količinu i potrošiti je u roku od nekoliko dana.

Kako biste naglasili okus, ubacite i prstohvat soli, a odlučite li se za slatku varijantu, poigrajte se cimetom, vanilijom ili mješavinom kakaa i meda. Takav slatki proteinski namaz mnogo je bolja alternativa kupovnim varijantama s aditivima i štetnim sastojcima, a najbolje je od svega što može poslužiti za pripremu brzih obroka nakon vježbanja ili teretane. 

  Kava Hrana i piće Trikovi barista: Kako prepoznati dobru kavu u kafiću