Najdugovječniji sajam tradicijskih proizvoda, Proizvodi hrvatskog sela, od 8. do 11. lipnja održava se u Dubrovniku, na Trgu Marina Držića, ispred hotela Tirena na Babinom kuku.



Sudjelovat će oko 30 proizvođača iz svih dijelova Hrvatske, a posjetitelji će moći kušati i kupiti domaće suhomesnate proizvode (slavonski kulen, kulenova seka, slanina…), domaća vina, domaće rakije i likere, maslinova ulja, ekološke proizvode, sireve, med, prerađevine od voća i povrća, rukotvorine i suvenire, svježe i suhe smokve te ostale domaće tradicijske delicije.

Ulaz je za posjetitelje besplatan, osiguran je i parking, a radno vrijeme sajma je od 9 do 21 sat. U zabavnom djelu manifestacije nastupit će kulturno umjetničkih društava i klape. Sajam se održava uz potporu vodeće hrvatske turističke kompanije Valamar Rivijere i Turističke zajednice Grada Dubrovnika.



Na Babinom kuku se istovremeno, 9. i 10. lipnja, u kampu Solitudo održava i prvi Dubrovnik Craft Beer Festival. Posjetitelji će moći isprobati više od 30 vrsta točenih zanatskih piva od 12 domaćih mikropivovara. Radno vrijeme festivala je od 17 do 1 sat.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju