Iako će mnogi reći da je Noć vještica samo još jedan glupi običaj kojim Amerikanci pokušavaju pokoriti svijet mi na njega ne gledamo tako. Naša redakcija poznata je po tome što koristi svaki trenutak da bi se dobro zabavila, ali i tu zabavu prenijela na svoje čitatelje. Tako smo malo tražili najbolji party za Noć vještica i odmah nas je 'piknula' u oko ponuda koja se ovih dana vrti na crnojaje.hr. O čemu je riječ? Pa o najstrašnijem partyu u ovom dijelu svijeta.

Već nekoliko godina za redom uprava Gardalanda organizira najužasniji party ove jeseni. Čudovišta, kosturi, zombiji, vampiri, duhovi, pauci i šišmiši, vještice i grešne duše svih vrsta skupit će se te večeri kako bi proslavili ovaj zastrašujući praznik.

Cijeli park tog dana disat će zastrašujućim ritmom, ritmom koji poziva na buđenje sve usnule zombije, zaboravljene vještice i žedne krvopije, a svi oni čekati će samo vas da vam utjeraju strah u kosti. I dok će vanjski dio parka biti ukrašen neizostavnim tikvama, balama sjena i paucima, unutar atrakcija, na mjestima gdje najmanje očekujete, skrivat će se strašni likovi čija će jedina zadaća biti utjerati vam strah u kosti.



Tako se nemojte previše preplašiti kada vam usred vožnje vlakom smrti u krilo sleti krvožedan vampir koji će se svim silama potruditi da vam posiše i zadnju kap krvi te vas pretvori u sebi sličnog.

Nakon što polako počne padati noć svoj show započet će zloglasna vještica Brunhilda čiji će pomoćnici loviti posjetitelje kako bi skupili potrebne sastojke za čarobni napitak kojim će začarati prisutne.

Kroz cijeli dan posjetitelje će, svojim sposobnostima, pokušati opustiti DJ-evi s prigodnom glazbom, no sigurni smo da će se i on, kako će dan odmicati, prikloniti mračnim silama i svojim pjesmama plašiti posjetitelje.

Na Noć vještica park svoja vrata otvara u 10:00 sati i samo za ovu priliku radit će do 24:00 sata. Cjelodnevna ulaznica stajat će vas 36,50 eura, no ako putujete u grupi možete uštedjeti nekih 10 eura. Stoga je ova ponuda savršena prilika za vas i vaše društvo. Naime, organizator je za vas pripremio jednodnevni izlet iz Zagreba u Gardaland po cijeni od samo 199,00 kn.

U cijenu je uključen prijevoz luksuznim autobusom, turistički pratitelj i jamčevina. Tako da za 199,00 kn možete se opustiti i isprobati sve one čarobne napitke koji će se taj dan kuhati samo za vas te se bez problema vratiti kući.

I ono što je najvažnije, kao organizirana grupa dobit ćete popust na ulaznicu koja će vas stajati samo 27,00 eura po osobi, a u tu cijenu uključene su sve atrakcije i zabavni sadržaj cijelog parka – čak i poljubac vampira.

Brzo klik na link i osigurajte svoju kartu za najstrašniju zabavu ove jeseni u Europi.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju