Svečanosti koja se održava u više od 100 zemalja svijeta, Međunarodnom tjednu talijanske gastronomije, pridružuje se po prvi put i Hrvatska u partnerstvu Veleposlanstva Italije, Talijanskog instituta za vanjsku trgovinu, Talijanskog instituta za kulturu, Talijanske kulinarske akademije ALMA i Kulinarskog Instituta Kul IN.

Isa Mazzocchi Isa Mazzocchi (Foto: Kul In)

Zajedničko slavlje i promocija talijanske kuhinje, vina, slastica te ostalih vrhunskih proizvoda gurmanske Italije rezultirala je nebrojenim izložbama, degustacijama, kulinarskim showovima i predstavljanjima najnovijih gastronomskih trendova ove svjetske kulinarske prijestolnice.

U Kulinarskom institutu u Sisku kulinarski show vodit će poznata talijanska chefica Isa Mazzocchi, čiji je restoran La Palta nagrađen Michelinovom zvjezdicom, a Fabio Amadei, profesor povijesti i kulture talijanske gastronomije, Talijanske kulinarske akademije ALMA, predstavit će magičnu vezu Emilie-Romagne, skladatelja Giuseppe Verdia i umjetnosti kuhanja.

Isa Mazzocchi Isa Mazzocchi (Foto: Kul In)

Show se održava u četvrtak, 23. studenog 2017., od 19 do 21 sat, a prijaviti se možete na mail info@kulinst.com. Za sve one koji stižu iz Zagreba, autobusi voze s Glavnog autobusnog kolodvora u Zagrebu za Kulinarski Institut Kul IN (Capraška ulica 12, 44 010 Sisak) s perona 502 od 17.30 do 17.45 kada kreće za Sisak. Predviđeno vrijeme dolaska je 18.45. Isti autobus će posjetitelje i vratiti natrag u Zagreb, a predviđeno vrijeme polaska iz Siska je 21 sat. Prijave za autobus moguće su na isti mail.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju