Smještena na prekrasnoj povijesnoj Vrancijanijevoj poljani, između kule Lotrščak i zgrade DHMZ-a, Priča s Griča ove zime biti će glavno odredište istinskih gurmana, bonvivana, ljubitelja odlične glazbe i svih ostalih zaljubljenika u zimsku adventsku čaroliju.

Pored sjajne gastronomske ponude i nastupa probranih jazz glazbenika i DJ-eva, organizatori su se pobrinuli i za čudesnu te pomalo mističnu atmosferu koju su dodatno naglasili scenografski elementi.

S obzirom da je Advent prvenstveno vrijeme kada smo velikodušni, otvorenog srca i više mislimo na one kojima je pomoć najpotrebnija, Priča s Griča dolazi i s dobrotvornim karakterom.

Za vrijeme trajanja Adventa i Priče s Griča, građani će moći donirati CRVENE NOSOVE klaunova doktora i podržati njihovu hvalevrijednu misiju, a zauzvrat će dobiti crveni spužvasti nosić.

Vikendima, 10.12. i 18.12., od 11 do 13 sati, spisateljica Jelena Pervan najmlađima će čitati slikovnicu CRVENIH NOSOVA, Doktor Crveni Nos, ali i druge bajke i razne priče za djecu. I

stovremeno, posjetitelji će moći doznati nešto više o hvalevrijednim aktivnostima što ih provode CRVENI NOSOVI te podržati njihove klaunovske vizite i misiju donošenja smijeha djeci u bolnice, ali i starijim i nemoćnim štićenicima domova.

U fotogaleriji pogledajte dio atmosfere Priče s Griča.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju