Skrivena u zimskoj idili Gornjega grada, adventski ukrašena, topla, intimna i romantična, natopljena mirisima i okusima zime, cimetom, klinčićima i kuhanim vinom, rakijama i malim slatkim zalogajima, ispunjena zvucima božićnih napjeva i živim svirkama, s puno zabave, dobrih želja i veselja - Dvorišta u blagdanskom izdanju nude sasvim poseban, drukčiji i intiman doživljaj Adventa kakav još niste doživjeli.

Prvog dana manifestacije, u subotu 3.12. Dvorišta se otvaraju u 17:00 sati. Do petka 23.12. Dvorišta su otvorena svakim danom od 17:00 do 23:00, a IZNIMNO U SUBOTU 10.12. i 17.12. već od 10:00 do 23:00 sata.

Dvorišta će ugostiti posjetitelje na čak pet lokacija. Očekuju nas neki već dobro poznati i omiljeni prostori poput dvorišta Palače Balbi (Staroslavenski institut) u Demetrovoj 11 ili privatnog dvorišta obitelji Milovac u Opatičkoj 19.

No tu su i čak tri noviteta: atrij Muzeja grada Zagreba u Opatičkoj 20-22, atrij Palače Amadé (Hrvatski prirodoslovni muzej) u Demetrovoj 1 te dvorište Palače Vojković-Oršić-Kulmer-Rauch (Hrvatski povijesni muzej) u Matoševoj 9.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju