Ispred nas je još jedan zabavni Praznik rada, koji već tradicionalno možete proslaviti u jednoj od najaktivnijih destinacija Međimurja LifeClass Termama Sveti Martin. Cijelo događanje odvijat će se ispred Puba Potkove, a obilježit će ga brdo odlične zabave, nagrade i besplatan grah. Za odličnu atmosferu pobrinut će se Mohokos band. Povedite obitelj i prijatelje te zajedno provedite dan na otvorenom.

Što vas sve očekuje u Termama Sveti Martin ove srijede?

Ovaj Praznik rada neka bude dan kad ćete se opustiti, zaboraviti na brige i posvetiti se obitelji i prijateljima. Ove godine zabava počinje još ranije, zato u 10:30 budite ispred Puba Potkova i dođite na već tradicionalni besplatni grah, koji je na glasu kao jedan od boljih u Međimurju.

Mohokos band počinje sa svirkom u 12 sati, a ako ih još uvijek niste imali priliku čuti, dođite i uvjerite se da će vas potaknuti na veselje i zabavne aktivnosti koje su vam pripremile Terme Sveti Martin. U 12 sati također počinju zabavne igre za najmlađe, ali i one starije koji će se prepustiti djetetu u sebi. Neke su od igara piljenje trupaca, bacanje kamena s ramena i viseća kuglana, a za sve pobjednike igara Terme su pripremile i bogate nagrade.

Osim toga, Terme su za klince pripremile i Kids corner s napuhancem, stoga razveselite svoje najmlađe i zabavite se zajedno. Ne zaboravite da su Terme pet friendly lokacija, zato ne razmišljajte previše trebate li sa sobom povesti i svog četveronožnog prijatelja. Znajte da ste dobrodošli svi – na dvije i na četiri noge.

U slučaju lošeg vremena ili kiše, sve aktivnosti i igre sele se u prostor Puba Potkova. Zato ses ne brinite o vremenskoj prognozi. Praznik rada Terme će slaviti s vama kao i uvijek.

Provedite bezbrižan dan s obitelji i prijateljima, dobro se zabavljajte, osvojite nagrade i usput pomozite humanitarcima koji svoje slobodno vrijeme s veseljem provode pomažući onima kojima je pomoć potrebna.

Vidimo se u Termama Sveti Martin.
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju