Organizator projekta Mali hrvatski proizvođač Marko Špiljar iz tvrtke Vorago prvi se obratio prisutnima te zahvalio Konzumu na velikoj podršci ovom projektu. Projekt je podržala i Hrvatska gospodarska komora u ime koje je uzvanike pozdravio Josip Zaher, potpredsjednik za turizam, trgovinu i financije. Izlagačima se obratio riječima podrške: 'I najveće svjetske tvrtke u nekom su trenutku bile male. Sve male tvrtke imaju potencijal jednog dana postati velike. Iz tog razloga htio bih pozdraviti i inicijativu trgovačkog lanca što je ustupio svoj prostor i na taj način podržao male proizvođače i omogućio im da se prezentiraju ovako velikom broju posjetitelja.'

U Konzumu kažu da često i rado u svojim prodavaonicama okupljaju male proizvođače najkvalitetnijih tradicionalnih proizvoda, a ovom prigodom će se prvi put na jednom mjestu pod istim nazivnikom naći ovoliki broj izlagača.


Proizvođači tradicionalnih delicija poput meda, vina, sira, mesa i suhomesnatih proizvoda, slastica, eko kozmetike i rukotvorina došli su iz svih krajeva Hrvatske, od Slavonije, Međimurja, Zagorja, Like i Gorskog kotara do krajnjeg dalmatinskog juga. Pa ako volite domaće - dođite na Črnomerec!

Sajam će za sve posjetitelje biti otvoren do nedjelje 16. studenog.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju