Temperature rastu, a sve laganija odjeća stiže u trgovine. S povećanjem temperature i sunčanih sati, jača i želja za boravkom u prirodi. Prava idila u travnju, svibnju i početkom lipnja nudi se u Adriatic kampovima na Jadranskoj obali.

Šatori modernog doba

Donedavno se kampiranje smatralo oblikom smještaja koji ima određene nedostatke u odnosu na hotele i apartmane. Danas su stvari mnogo drugačije, posebno kada je u pitanju kampiranje u luksuznim šatorima koji su nerijetko opremljeni i bolje od nekih drugih smještaja. Kao i mobilne kućice, luksuzni šatori imaju odvojene sobe, kompletno opremljene kupaonice i kuhinje te klimatizacijski uređaj.

Luksuz u okolici Rovinja

Rovinj je grad smješten na zapadnoj obali Istre, a poznat je u cijelom svijetu po svojoj ljepoti. Samo 3 i pol kilometra od njegova centra smjestio se Kamp Polari, koji je idealno mjesto za sve one koji odmor vole provoditi aktivno. U zaljevu Saline, sjeverno od Rovinja, smjestio se kamp s plažom prilagođenom svim uzrastima i prepun raznih sadržaja. Pet kilometara južno od Rovinja smjestio se Kamp Veštar koji je s plažom i mirnom lukom idealan za obiteljski odmor bez gradske buke. Svima njima zajedničko je to da se radi o kampovima s luksuznim šatorima koji nude sve što vam na odmoru treba.

Povoljne cijene za luksuzni smještaj

Spomenuti luksuzni Adriatic kampovi mogu primiti do 6 osoba, a od sredine travnja do početka lipnja nude se po zaista povoljnim cijenama. Za 50-ak kuna po osobi ako vas ide šestero, isplati se razmisliti o 3 dana/2 noćenja ili 7 dana/6 noćenja. Želite li malo u druge predjele Istre, tu je slična ponuda i za idilu istarskog mjestašca Vrsara. Čak do 6 osoba može u kampu provesti nezaboravnih 3 dana/2 noćenja za 675 kuna ili 7 dana/6 noćenja za 1725 kuna.

Nezaboravno iskustvo kampiranja diljem Jadranske obale

Luksuzni šatori i mobilne kućice Adriatic kampova za koje su u tijeku odlične ponude, rasprostranjeni su po različitim mjestima poput Vrsara, Poreča, Umaga, Rovinja, Segeta Vranjice ili Šibenika. Na vama je samo da odaberete kamo vam se više ide jer ovo je prilika za kampiranje koja se ne propušta.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju