Kad usitnjavate začinsko bilje, nemojte ga ozlijediti, nego ga narežite, napominje Gordon Ramsay dodajući kako se uobičajenim načinom sjeckanja koje pritišće listiće o dasku eterična ulja i arome gube jer ostaju zarobljene u dasci za rezanje.

Prilikom rezanja bosiljka i drugog začinskog bilja u većim listićima položite listove  jedan na drugi tako da najveći ostane na dnu hrpice. Zatim je nježno zarolajte poput cigare. Glatkim pokretima u lijevu i desnu stranu narežite hrpicu i dodajte je jelu.

U trendu Prodaja nekih vrsta iznutrica u SAD-u je zabranjene Od 1971. godine U Hrvatskoj se ovaj komad mesa može kupiti u bilo kojoj mesnici, a u SAD-u je prodaja zabranjena zakonom Kuća za odmor na Cresu, Airbnb - 6 Pogled s terase je vau! 60 eura na noć: Mala kuća na Cresu za one koji na odmoru žude za mirom i tišinom Tuzla - 2 Panonika Slana jezera: Omiljeno "morsko" kupalište u koje Slavonci dolaze zbog niskih cijena i dobre zabave

> Odličan trik s kojim ćete uvijek savršeno ispeći meso

Začine poput peršina i korijandra u svežnju primite za stabljike i lagano odrežite kosim pokretom noža listiće, kao da ih želite "obrijati“ pa ih savinite i narežite kao i bosiljak.