Kad usitnjavate začinsko bilje, nemojte ga ozlijediti, nego ga narežite, napominje Gordon Ramsay dodajući kako se uobičajenim načinom sjeckanja koje pritišće listiće o dasku eterična ulja i arome gube jer ostaju zarobljene u dasci za rezanje.

Prilikom rezanja bosiljka i drugog začinskog bilja u većim listićima položite listove  jedan na drugi tako da najveći ostane na dnu hrpice. Zatim je nježno zarolajte poput cigare. Glatkim pokretima u lijevu i desnu stranu narežite hrpicu i dodajte je jelu.

U trendu Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku

> Odličan trik s kojim ćete uvijek savršeno ispeći meso

Začine poput peršina i korijandra u svežnju primite za stabljike i lagano odrežite kosim pokretom noža listiće, kao da ih želite "obrijati“ pa ih savinite i narežite kao i bosiljak.