Kako bi se divili Mikiju Mausu, Pašu Patku, Šilji, Plutonu i ostalim junacima djetinjstva, dovoljno je skoknuti do Pariza i posjetiti Euro Disney. A dobra je vijest kako se on još širi, pa će vas u njemu ubuduće dočekivati i Marvelovi heroji, ali i Han Solo, Darth Vader i ostalo društvo...

Naime, iz kompanije Walt Disney najavili su ulaganja u visini 2 milijarde eura (da dobro ste pročitali) u pariški Disneyland kako bi ga proširili i obogatili dodatnim sadržajima.

> VIDEO Pogledajte kako izgleda Fun Park Mirnovec: Otvoren Hrvatski Gardaland 


Tako će se napraviti tri posve nova područja – prvo, kojim će vladati Marvelovi superheroji, pa se nemojte čuditi kad ugledate ljutog Hulka ili Spidermana koji pred vašim očima baca paučinu. Drugo područje tematiziraat će popularni crtani film „Frozen“, dok će u trećem svi zaljubljenici u „Ratove zvijezda“ doći na svoje, a Chewbacca i Luke Skywalker zasigurno će rado pozirati i s najmlađim posjetiteljima.

Ulaganja će započeti 2021. godine, tako da se za sve navedeno iznad potrebno još malo strpiti. Pariški Disneyland danas je najposjećeniji zabavni park u Europi, a od svog otvaranja 1992. godine, ugostio je više od 320 milijuna gostiju. Također, imao je značajan utjecaj i na stanovništvo, jer je u njemu posao našlo više od 16 tisuća duša.

Kako bilo, za tri godine bit će još veći, bogatiji i raskošniji, tako da predlažemo da svojoj djeci (ali i sebi) priuštite nezaboravno iskustvo i prepustite se svijetu animiranih i filmskih junaka.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju