Kada temperatura poraste u termometru, u potrazi smo za osvježenjem. Neki pale klima-uređaje, drugi bježe u planine, a treći se rashlađuju ledenim napitcima. Ako nemate rashladni uređaj u domu ili na poslu, tu su i povoljniji načini rashlađivanja poput Ontel Arctic Air Pure Chilla.

Riječ je o mini prijenosnom ventilatoru koji je namijenjen za rashlađivanje manjeg dijela određene prostorije – može se staviti na uredski stol, u kupaonicu, uz krevet ili na slično mjesto. Hydro Chill tehnologija omogućava usisavanje vrućeg zraka kroz rashladni filtar te trenutno ispuštanje hladnog zraka.

Slika nije dostupna Odabrano Kakva ideja! Kamper na napuhavanje koji "stane" u mikroautomobil

Ontel Arctic Air Pure Chill se vrlo lako koristi – dovoljno je na vrh uređaja uliti hladnu vodu s nekoliko kockica leda, uključiti uređaj i uživati u ugodnijim temperaturama otprilike 10 sati.

S obzirom da je riječ o prijenosnom rashlađivaču zraka veličine 25x20x18 centimetara moguće ga je staviti gdje god poželite, pa čak i ponijeti na putovanje. Povrh svega, iznimno je lagan odnosno teži tek oko 1,2 kilograma.

Kod ovog kompaktnog te vrlo tihog uređaja može se podesiti smjer strujanja zraka te jačina hlađenja. Treba uzeti u obzir da na performanse uređaja utječe i klima u kojoj živite. Recenzenti tvrde da uređaj najbolje radi u suhim i vrućim prostorima, dok slabije funkcionira u vlažnim okruženjima.

Slika nije dostupna Odabrano Kakva ideja! Prijenosna kućica od 7,5 kvadrata za kampiranje gdje god poželite

Ontel Arctic Air Pure Chill se prodaje preko Amazona po cijeni od 37 dolara, odnosno oko 232 kune, a dolazi s brojnim pohvalama. Više informacija potražite u web trgovini.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju