Lika Sunset je sasvim drugačiji ruralni smještaj sjeverozapadu Like, u Ličkom Lešću. Spaja boravak u kampu i boravak u drvenoj planinskoj kolibi na najugodniji i vrlo kreativan način. Lika Sunset sastoji se, naime, od četiri mala bungalova, od devet kvadrata, a svaki bungalov ima vlastitu modernu kupaonicu koja se nalazi u prizemlju kuće koja je od svakog bungalova udaljena dvadesetak metara, i u kojoj su zajednički dnevni boravak i kuhinja.

I društvo i privatnost

Iako zajednički, dnevni boravak dovoljno je prostran da u njemu svaki od gostiju bungalova pronađe kutak za sebe. Ovdje će svatko pronaći i zabavu za sebe – TV, društvene igre – kao nekad ili tek wi-fi za scrollanje prema vlastitom guštu.

Lika Sunset - 17 Lika Sunset - 17 (Foto: Booking.com)

Dnevni boravak spojen je s modernom i dobro opremljenom kuhinjom, a pažnju plijeni kreativno uređen prostor u kojemu je sve izvedeno od paleta, što stvara istovremeno topao i osobni prostor, koji potpuno odgovara i tradiciji ovoga kraja ali i suvremenoj estetici.

Lika Sunset - 3 Lika Sunset - 3 (Foto: Booking.com)

Svaki bungalov ima bračni krevet, mali hladnjak, ventilator i osnovne potrepštine. Svaki ima i vanjsku garnituru sa suncobranom, kao i i vatrenu košaru/roštilj. Svim je posjetiteljima na raspolaganju i jacuzzi, kao i fitness kutak zahvaljujući kojemu se nećete ulijeniti ili biti prisiljeni prilagoditi svoje navike.

Lijepo, čisto i na super mjestu

Gostima Lika Sunseta na raspolaganju su i bicikli, na kojima ćete najbolje istražiti okolicu. Ledenu Gacku na njezinih 11 ili 12 stupnjeva možda će vam biti ugodnije upoznati iz kanua, a da biste tek smočili noge, i ne morate kretati na nekoliko stotina metara "dug" put do Gacke jer vam Kostelka, jedan od njezinih pritoka, protječe tek koji metar iza bungalova.

Lika Sunset - 7 Lika Sunset - 7 (Foto: Booking.com)

Ljubitelji divljine teško će se odlučiti da li prvo krenuti na Plitvice ili Velebit, a svi koji ovuda prolaze, ako već nisu, trebali bi posjetiti i Teslin Smiljan.
One koji su boravili u Lika Sunsetu oduševila je opremljenost, uređenost, čistoća i koncept smještaja. Cijena bungalova za dvoje u špici sezone iznosi 82 eura preko Bookinga, a od kraja kolovoza nešto je niža, 68 eura.

Dobro došli u Jetijevu kolibu: Kuća uz Plitvička jezera u kojoj ćete se opustiti već na prvi pogled Kuća za odmor Yeti Cabin u Plitvica Selu - 1 Kuća za odmor Yeti Cabin u Plitvica Selu - 28 Kuća za odmor Yeti Cabin u Plitvica Selu - 27 +25 Kuća za odmor Yeti Cabin u Plitvica Selu - 26

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju