Bivvi Camp je ime tvrtke sa sjedištem u Portlandu u američkoj saveznoj državi Oregon koja je oduševila svjetske putnike modularnom prenosivom kućicom. Bivvi kućica omogućava boravak na raznim mjestima diljem svijeta – bez obzira na to želite li je postaviti u dvorište svoje kuće ili ponijeti sa sobom na kampiranje.

Iza ovog izuma stoji grupa strastvenih putnika i avanturista koji su željeli tržištu ponuditi jednostavno rješenje za što ugodniji boravak u prirodi s minimalnim utjecajem na okoliš i prirodu. Baš zato su u izgradnji korišteni odgovorno prikupljeni i izdržljivi materijali koji jamče dugotrajnost proizvoda.

Romotow kamp-prikolica - 2 Odabrano Garsonijera na četiri kotača od 27 kvadrata koja je oduševila svijet

Kućica se prostire na 7,5 četvornih metara, široka je 2,5 metra, duga 3,5 metra i visoka 3,2 metra. Dovoljno je to prostora da se u nju stavi krevet u punoj veličini te po želji manji radni stol. Kućica se može prilagoditi osobnim potrebama pojedinca te joj se mogu dodati struja, solarne ploče, grijanje i namještaj.

Unutrašnjost je obložena daskama od borovine, a obuhvaća i veliki prozor s kojeg se pruža sjajan pogled na okolicu gdje god se nalazili. Kućica je u potpunosti izolirana od vjetra, kiše i drugih meteoroloških pojava, pa se može koristiti tijekom cijele godine u različitim klimama.

Prikolica za putovanja Terra Firma, Bowlus - 1 Odabrano Terra Firma: Prikolica za auto sa sustavom filtriranja koji eliminira "nevidljive" opasnosti

Bivvi kućica se vrlo lako prenosi na željeno mjesto uz autoprikolicu iste tvrtke. Iz tvornice pak dolazi potpuno složena i spremna za korištenje. Kućica je zasad dostupna samo na američkom tržištu, a prodaje se po cijeni od 19.000 američkih dolara, odnosno oko 122.000 kuna.

Više o kućici pronađite na službenim stranicama Bivvi Campa.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju