Bivvi Camp je ime tvrtke sa sjedištem u Portlandu u američkoj saveznoj državi Oregon koja je oduševila svjetske putnike modularnom prenosivom kućicom. Bivvi kućica omogućava boravak na raznim mjestima diljem svijeta – bez obzira na to želite li je postaviti u dvorište svoje kuće ili ponijeti sa sobom na kampiranje.

Iza ovog izuma stoji grupa strastvenih putnika i avanturista koji su željeli tržištu ponuditi jednostavno rješenje za što ugodniji boravak u prirodi s minimalnim utjecajem na okoliš i prirodu. Baš zato su u izgradnji korišteni odgovorno prikupljeni i izdržljivi materijali koji jamče dugotrajnost proizvoda.

Slika nije dostupna Odabrano Garsonijera na četiri kotača od 27 kvadrata koja je oduševila svijet

Kućica se prostire na 7,5 četvornih metara, široka je 2,5 metra, duga 3,5 metra i visoka 3,2 metra. Dovoljno je to prostora da se u nju stavi krevet u punoj veličini te po želji manji radni stol. Kućica se može prilagoditi osobnim potrebama pojedinca te joj se mogu dodati struja, solarne ploče, grijanje i namještaj.

Unutrašnjost je obložena daskama od borovine, a obuhvaća i veliki prozor s kojeg se pruža sjajan pogled na okolicu gdje god se nalazili. Kućica je u potpunosti izolirana od vjetra, kiše i drugih meteoroloških pojava, pa se može koristiti tijekom cijele godine u različitim klimama.

Slika nije dostupna Odabrano Terra Firma: Prikolica za auto sa sustavom filtriranja koji eliminira "nevidljive" opasnosti

Bivvi kućica se vrlo lako prenosi na željeno mjesto uz autoprikolicu iste tvrtke. Iz tvornice pak dolazi potpuno složena i spremna za korištenje. Kućica je zasad dostupna samo na američkom tržištu, a prodaje se po cijeni od 19.000 američkih dolara, odnosno oko 122.000 kuna.

Više o kućici pronađite na službenim stranicama Bivvi Campa.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju