Putovanje kamperom oduvijek je bio odličan izbor za avanturiste, a pogotovo otkako se svijet suočio s pandemijom koronavirusa. No umjesto vožnje glomaznih vozila koja gutaju mnogo goriva, sličan doživljaj možete doživjeti i u malenom električnom vozilu.

Ili je to barem želja turskog produkt dizajnera Ozana Kayikcija koji je osmislio kamper na napuhavanje, a koji je prilagođen električnom automobilu Microlino 2.0.

Gliser na napuhavanje - 8 Odabrano Gliser na napuhavanje s kojim ćete se osjećati kao milijunaš na ljetovanju

Microlino je mikroautomobil iz Švicarske koji postiže maksimalnu brzinu od 90 kilometara na sat. S punom baterijom može odjednom prevaliti 125 ili 200 kilometara. Uz pomoć Ozanova dodatka na napuhavanje vozilo se vrlo lako pretvara u kamper.

Kamper Microlino ima oblik šatora koji je idealan za dvije osobe. Kada ste na putu, šator stoji u prednjem dijelu automobila, a kada odaberete željeno mjesto za noćenje, on se vrlo lako napuše i monitira.

Slika nije dostupna Odabrano Doviđenja, jednorozi! Stiže kralj plićaka s vodenim dometom do 18 metara

Stražnji dio kampera skriva pak pomičnu mini kuhinju uz koju je moguće napraviti brzi obrok za uživanje pod zvijezdama.

Kamper Microlino bio bi idealan za kraća putovanja i vikend-izlete udvoje. Nažalost, zasad je riječ samo o konceptu. Što sve on nudi, pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju