Hrvatski brend My Travel Map nakon personalizirane karte svijeta za grebanje (Scratch it!), kao i raznih drugih kreativnih „điđa“ (dnevnici putovanja, notesi, passport holderi, luggage tagovi, karte na plutu...) bacio se na kavu.

Preciznije, Wacaco prijenosne aparate za pijuckanje u šetnji. U iščekivanju putovanja ili barem otvaranja kafića, taj je prijenosni malac idealan suputnik u istraživanju prirode ili sjedenju na klupici u kvartovskom parku. Onima koji idu na posao preporučuje se i kao alternativa sumnjivim napicima iz aparata.

Kompaktan i lagan (336 g), Wacaco Nanopresso ima sustav za pumpanje, a ne treba previše snage u rukama da bi se postigao pritisak od 18 bara, potreban za fini napitak.

Wacaco Wacaco (Foto: PR)

„Nanopresso je dizajniran za lagano korištenje i čišćenje, a u njemu je također integriran patentirani ventil za oslobađanje tlaka koji će  pomoći da iz mljevene kave izvučete najbolje i svaki put napravite savršeni espresso. Za održavanje Nanopressa potrebno je svega nekoliko sekundi. Svaka komponenta može se lagano rastaviti i detaljno očistiti“, kažu u My Travel Mapu.

Za aparat se može koristiti obična mljevena kava ili, uz adapter, Nespresso kapsule za kavu. Na trenutačnoj akciji aparat košta od 399 kuna.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju