U Konavlima, najjužnijem dijelu kopnene Hrvatske, usred njegovanog vinograda, nalazi se šarmantna malena kuća za odmor, toliko slatka da bi ste je najradije, da je živa – uštipnuli za obraze od dragosti.

Vineyard Eco Cottage može ugostiti tek dvoje ljudi, ali iako nema mnogo kvadrata, nudi sve što biste mogli zatrebati na odmoru. Tražite li mjesto za romantični bijeg, ne morate gledati dalje.

Ova će vas kamena ljepotica ugostiti u razdoblju od kraja travnja do kraja listopada, dok će hladnu zimu – prespavati. Ali o proljetnom bijegu možete početi maštati već sada, a sve detalje o smještaju i okolici pronaći ćete na ovome linku na platformi Booking.com. Cijena noćenja za dvoje iznosi 70-ak eura.

Vineyard Eco Cottage nalazi se u Grudi, jednome od četiri konavoska gradića. Od Grada je udaljena dvadeset i tri, od Budve pedesetak, a od jedne od najljepših jadranskih plaža, Pasjače, tek nekoliko kilometara.

Kućica je ekološki prihvatljiva, struju dobiva iz solarnih panela, a nudi i organski bazen koji izgleda kao ljupko prirodno jezerce i u kojemu ćete za vrućih dana sigurno potražiti osvježenje. Nalazi se u zaštićenom području NATURA 2000, a na koju god stranu da krenete, ovaj vam kraj obećava vam prekrasne poglede i zanimljive crtice iz povijesti.

Ako volite aktivan odmor, planinarenje i bicikliranje, ovdje ćete uživati. Domaćini će vam ostaviti i dva bicikla na korištenje, kao i tandem bicikl – sasvim besplatno.

Također, za boravka u Vineyard Eco Cottage možete se sami poslužiti dozrelim povrćem iz vrta i uvjeriti se kako hrana ima posebno dobar okus kada je berete svojim rukama.

Ovo šarmantno utočište sastoji se od čajne kuhinje i dnevnoga boravka, jedne spavaće sobe i kupaonice. Ima klimu i Wi-Fi, prostor za roštiljanje ispred kuće, pravo malo sunčalište uz bazen i popločanu terasu s koje možete uživati u pogledu na planinu Sniježnicu.

I interijer, uređen s puno ljubavi i pažnje za detalje, istovremeno će vam pričati priče o tradiciji i povijesti, prirodi, njenoj darežljivosti i ljepoti u mnogo, mnogo oblika.

Savršeno udobna i s puno stila: Kuća koja zna što vam treba nakon duge šetnje Kuća za odmor Kula - 19 Kuća za odmor Kula - 18 Kuća za odmor Kula - 17 +15 Kuća za odmor Kula - 16

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju