Slavili ili ne Valentinovo, sredina veljače odlična je prilika da povoljno provedete odmor u Gradu Svjetlosti. Rezervirajte krstarenje Seinom s uključenom romantičnom večerom ili neki od poznatih pariških restorana. Odvažite se na romantičan i spontan odmor u i izgubite se u predivnim ulicama Pariza. Posjetite zid "Volim te" na trgu Jehan-Rictus, ili Pont des Arts gdje parovi putem lokota označavaju svoju ljubav.

Za vožnju brodom po Seini preporučamo vam Bateaux Mouches ili Bateaux Parisiens s njihovim posebnim menijem za Valentinovo. Ako ste u potrazi za glamuroznom i posebnom večeri, možete prisustvovati prekrasnim predstavama u Lidu, Moulin Rougeu ili Crazy Horseu. U svakom slučaju, ideja za romantičan provod u Parizu ne nedostaje.

Od Zagreba do Pariza povoljno možete u sljedećim terminima:

4. 2. – 6. 2. 2022 = 324 kn
13. 2. – 17. 2. 2022 = 302 kn
17. 2. – 24. 2. 2022 = 302 kn
24. 2. – 27. 2. 2022 = 304 kn

Istraži ostale termine ovdje.

Let do Pariza iz Zagreba trajati će oko 2 sata, a putujete kompanijom Ryan Air. U cijenu vam nije uključena dodatna prtljaga, već samo mali ruksak kojeg sa sobom možete povesti u kabinu. Trebate više informacija o cijeni dodatne prtljage? Posjetite službenu stranicu aviokompanije i odaberite opciju koja vam najviše odgovara. Podsjetite se i zašto se cijene avionskih karti toliko često mijenjaju.

Važne informacije prije samog putovanja

Prije nego se odvažite na planiranje putovanja i samog odlaska na zračnu luku, savjetujemo vam da istražite koje su aktualne mjere na snazi u Francuskoj. Više informacija o samim restrikcijama ulaska u državu potražite ovdje.

Puno, ali puuuuno fotkajte i fotke objavite na Instagramu. Ne zaboravite postaviti hashtag #punkuferhr. Ostanite zdravi, pratite preporuke nadležnih institucija i, najvažnije od svega - uživajte!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju