Prag je jedno od najšarmantnijih europskih odredišta s razlogom. To je grad koji odiše boemskim vibracijama i umjetnosti koju je teško naći na drugim mjestima. Povijesne znamenitosti grada poput Starogradskog trga, Praškog dvorca i Karlova mosta čine ga odredištem koje morate posjetiti. Ako ste i za dobar party – Prag vas neće razočarati.

Lokalna kuhinja, koja uključuje izdašna jela poput gulaša i šnicla zalivenih hladnim češkim pivom, ostavit će vas zadovoljnima nakon svakog obroka.

Naposljetku, teško je nadmašiti živu scenu noćnog života koja se može pronaći na mjestima kao što su Vaclavski trg ili Vinohrady, gdje posjetitelji mogu uživati u glazbi uživo, u klubovima ili se jednostavno opustiti u nekom od ugodnih barova koji se nalaze na svakom uglu.

Sve u svemu, Prag nudi jedinstveno iskustvo putovanja koje bi posjetitelji svakako trebali doživjeti.

Do Praga i nazad možete povoljno iz Zadra, i to u sljedećim terminima:

18. – 20. travnja 2023. već za 42 eura po osobi
4. – 11. travnja 2023. već za 44 eura po osobi
2. – 13. travnja 2023. već za 44 eura po osobi

Istražite sve datume ovdje.

Let će trajati oko 1 sat i 20 minuta, a u cijenu zrakoplovne karte nije uključena prtljaga, već samo osnovna ručna torba. Više pravila o prtljazi možete potražiti ovdje.

Puno, ali puuuuno fotkajte i fotke objavite na Instagramu. Ne zaboravite postaviti hashtag #punkuferhr. Ostanite zdravi, pratite preporuke nadležnih institucija i, najvažnije od svega - uživajte!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju