Tirana je glavni grad Albanije i jedan od najživahnijih gradova Balkana. Ovaj grad nudi jedinstven spoj modernog i tradicionalnog s mnoštvom zanimljivih atrakcija za posjetitelje.

Središte grada krase živahne ulice i trgovi, poput Skenderbegova trga, okruženog zgradama u neoklasičnom i sovjetskom stilu. Uz to, Tirana nudi i prekrasne parkove kao što su Parku i Madh, zanimljive muzeje poput Muzeja suvremene umjetnosti te jedinstvene znamenitosti kao što je Piramida.

Pitoreskno mjesto na rijeci: Berat je balkanski grad s tisuću prozora Slapovi Bogove idealno su mjesto za nezaboravan izlet Kanjon rijeke Osum pored koje se nalazi ovaj pitoreskni gradić Albanski grad Berat nalazi se na jugu zemlje, na rijeci Osum +0 Most Gorica jedan je od najstarijih i najpoznatijih mostova iz osmanskih vremena u Albaniji

Također, Tirana je poznata po svojoj gastronomskoj ponudi, posebno po tradicionalnim jelima poput tave kosi i byreka. Sve u svemu, Tirana je nevjerojatan grad koji će zadovoljiti svakog posjetitelja svojom jedinstvenom kulturom, arhitekturom i gastronomskom ponudom.

Do Tirane u Albaniji možete putovati cijele godine, i to letom iz Zagreba s presjedanjem. U nastavku istražite neke prijedloge termina po povoljnim cijenama.

3. 6. 2023. – 6. 6. 2023. = od 101 €
14. 6. 2023. – 19. 6. 2023. = od 107 €
21. 6. 2023. – 24. 6. 2023. = od 121 €
10. 6. 2023. – 19. 6. 2023. = od 110 €

Istražite sve letove prema Tirani ovdje.

U ovoj kombinaciji putovanje do Tirane iz Zagreba trajat će od 4 do 9 sati, ovisno o letovima. Putujete kombinacijom aviokompanija – Ryanair i Wizz Air. U cijenu karte nije uključena dodatna prtljaga, već  isključivo ruksak/torba do 8 kilograma težine. Više informacija o samoj politici prtljage možete potražiti ovdje za Ryanair i ovdje za Wizz Air.

Puno, ali puuuuno fotkajte i fotke objavite na Instagramu. Ne zaboravite postaviti hashtag #punkuferhr. Ostanite zdravi, pratite preporuke nadležnih institucija i, najvažnije od svega - uživajte!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju