Svibanj je mjesec u kojem s veseljem dočekujemo čak dva praznika, prvi svibanj i praznik rada su iza nas, a preostaje nam proslaviti još Dan državnosti. To znači da je produženi vikend pred nama, jer 30. svibanj pada na ponedjeljak. Crno jaje donosi nekoliko zanimljivih ponuda i to s otoka Brača o kojima morate razmisliti želite li taj vikend potegnuti na more.

Romantični bijeg, gastronomsko iskustvo i doživljaji ili obiteljski odmor... Waterman Svpetrvs Resort je savršen izbor! Opustite se i uživajte u otočkoj atmosferi i jedinstvenom načinu života... Ono po čemu je resort prepoznatljiv je i 36 metara dugačak „infinity“ pool okružen privlačnom mediteranskom obalom i borovima. Bez napora spaja suvremeni osjećaj s otočkom tradicijom opuštanja.

Dizajniran za izležavanje i uživanje s dobrim vibracijama, ovo mjesto samo za odrasle ima ograničen broj ležaljki i kabina, stoga unaprijed nabavite ulaznicu. Sam resort nudi i mnoštvo aktivnih sadržaja kao što su odbojka, boćanje, pedaliranje, tenis, minigolf, a tu je i teretana. Ponuda uključuje 3 dana ili 4 dana u 1/2+1 Island sobi ili 1/2+2 Waterman superior sobi ili u 1/2+2 Waterman suite sobi, uz All Inclusive uslugu, sve za 2 osobe i 1 dijete do 12 godina po cijeni već 1.798 kuna! Istraži ponudu ovdje. Poželite li odsjesti u apartmanima, svakako odaberite ponudu koja donosi upravo to, smještaj u Waterman Holiday apartmanima. Istražite ponudu ovdje.

Hrvatska se može pohvaliti obalom prošaranom s više od 1246 zadivljujućih otoka i otočića koji obuhvaćaju blizu 6 tisuća kilometara obale. Teško je u potpunosti doživjeti svu njezinu ljepotu tijekom samo jednog posjeta.

No, ako se nađete u Milni na otoku Braču, budite sigurni da ste na jednom od najljepših mjesta na Jadranu. Crno jaje donosi ponudu za smještaj u naselju Gava Waterman Milna resortu - idealnoj lokaciji u borovoj šumi uz samo more u kombinaciji s modernim sobama, te mnoštvom zabavnih sadržaja. Korisnici ove ponude ostvaruju i sljedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskog bazena, infinity vanjskog grijanog bazena i odvojenog bazena za djecu, svi sa slatkom vodom, unutarnjeg bazena sa slatkom vodom, sauna i parna kupelj, unutarnji i vanjski fitness sa spravama i još mnoge druge sadržaje, sve za 2 osobe, od samo 1998 kn. Istraži ponudu ovdje.


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju