Smješten u Punta Skali, na poluotoku koji oduzima dah, Falkensteiner Resort Punta Skala je oaza mira koja nudi najbolje od hrvatske obale. Ovdje se možete opustiti u elegantnom Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, istražiti brojne plaže kao s razglednica (ili u današnje vrijeme Instagrama) te okusiti neka od najboljih dalmatinskih jela u okolnim restoranima.

I ovo moderno naselje nudi vrhunske restorane, najveći SPA u Dalmaciji, kao i moderne sportske sadržaje. Dolazite li s mora, lako ćete besplatno pristati u resortu ili se vezati u luci u Petrčanima. Poželite li posjetiti Falkensteiner Hotel & Spa Iadera 5*, savjetujemo vam da posjetite portal Crno Jaje, gdje ćete među Premium ponudama pronaći i onu upravo za taj hotel. Tako ćete dva noćenja za dvije osobe s uključenim doručkom platiti već 268 eura (ako na odmor dođete kroz tjedan), ili 309 eura (ako odaberete vikend opciju).

U obje opcije uključeno je korištenje i Wellness centra po kojem je ovaj hotel daleko poznat. Uživajte u wellness i vodenom svijetu koji se prostire na 6 tisuća metara kvadratnih te uz zatovoreni i otvoreni bazen, sadrži Thalasso i Infinity bazen, turski hamam, wellness vrt s područjem za opuštanje i otvorenim whirlpool bazenom. Bazeni su dostupni gostima sukladno godišnjem periodu.

Osim u vodenim radostima uživajte i u svijetu sauna. Korištenje saune može dati ljudima osjećaj energije. Budući da se krvne žile opuštaju i šire u sauni, povećava se protok krvi, a iskustvo može pomoći u smanjenju napetosti u zglobovima i ublažavanju bolnih mišića. Saune također mogu pomoći onima s kroničnom boli i artritisom. U ponudi su finska sauna, parna kupelj, slana parna kupelj, panoramska zemljana sauna s pogledom na more, Bio-Sauna, Kneipp bazen kao i kanal s hladnom vodom te drobljenim ledom. 

Ponudu potražite ovdje.


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju