Ako vam je potrebna prekrasna destinacija za odmor, onda je posjet zadarskoj regiji i Punta Skali svakako vrijedan razmatranja. Zadarska regija može se pohvaliti nekim od najpoznatijih slikovitih mjesta u Hrvatskoj, dok Punta Skala nudi niz luksuznih odmarališta koja zadovoljavaju različite interese, uključujući lijepe plaže, gurmanske restorane koji poslužuju svježu morsku hranu i wellness-sadržaje za opuštanje za cijelu obitelj.

Osim što je slikovita lokacija poznata po zadivljujućim zalascima sunca nad Jadranskim morem, Zadar je također prepoznat kao jedno od najboljih europskih odredišta zahvaljujući svojoj bogatoj kulturnoj pozadini. Krajolici koji oduzimaju dah u kombinaciji s fascinantnom arhitekturom od drevnih ruševina do suvremenog urbanog dizajna sigurno će vas ostaviti zadivljenima!

Poželite li i vi skoknuti na idiličan obiteljski odmor, Crno jaje donosi ponudu za boravak u Falkensteiner Family Hotelu Diadora 5* po cijeni već od 459 eura za dvije odrasle osobe i dvoje djece do 12 godina, uz besplatno korištenje wellness-centra.

Falkensteiner Family Hotel Diadora novi je obiteljsko-zabavni hotel s 5 zvjezdica u kojem zabava i avanture nikad ne prestaju. Resort je dizajniran da zadovolji potrebe različitih dobnih skupina, od djece do starijih osoba, a atmosfera je gostoljubiva i opuštajuća te vam daje priliku da se povežete sa svojim voljenima na jedinstven način.

Osim toga, postoji mnogo prilika za uživanje u ukusnoj kuhinji koja ima za svakoga ponešto. Od Antipasti bara, buffeta za juhe i salate, ribarnice, grill postaje, pizzerije, Pasta buffeta, Wok stanice, Gyros & Kebab bara, za svakoga ima ponešto kako bi vaša obitelj mogla uživati u kulinarskom putovanju prilagođenom svim članovima.

Bilo da više volite provoditi vrijeme u bazenu, okušati se u nekim sportovima na plaži poput odbojke ili istraživati obližnja turistička mjesta, uvijek postoji neka nova i zabavna aktivnost dok ste na odmoru u Punta Skali.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju