Dolazi ljeto, a s njim i pregršt opcija za odmor. Resorti i kampovi diljem Hrvatske počinju otvarati svoja vrata ne bi li ugostili turiste iz cijelog svijeta. Iako more nije najtoplije u lipnju, odmor u šestom mjesecu ima svojih prednosti, a nedostatak gužve i tisuće turista jedna je od najvećih. Istražite ponude s portala Crno jaje koje vam donose lipanjski odmor na Jadranu...

Odmor u kamenim vilama nadomak Dubrovnika

Ovoga proljeća priuštite si spektakularan odmor u Dubrovniku uz smještaj u luksuznim kamenim vilama. Dubrovnik Chalets smještene su u slikovitom selu Močići, udaljenom samo 15 minuta od predivnog Dubrovnika, a donose smještaj s privatnim bazenom – sve što vam je potrebno za odličan odmor! Okruženo poljima i hrastovim šumama, ovo je mjesto idealno za šetnju, planinarenje i biciklizam uz brojne druge mogućnosti poput degustacije vina ili uživanja u tradicionalnoj mediteranskoj kuhinji na području Konavala. Istražite ponudu ovdje.

Prvo ljetno kupanje u Makarskoj

Ranije smo već puno pisali o Makarskoj i svemu što tamo možete raditi. No, ovog puta spuštamo se samo malo južnije, točnije 35 kilometara do naselja Zaostrog. Ovdje vas čeka Resort Dalmacija, okružen netaknutom prirodom i borovom šumom. Smještajni kapaciteti sastoje se od paviljona, bungalova i kamping mjesta. Resort Dalmacija nudi gostima doručak na bazi švedskog stola, dok za večeru stoji izbor između tri menija. Istražite ponudu ovdje.

Odmor u mobilnim kućicama Kampa Brioni

Kampirajte blizu Pule s pogledom na brijunsko otočje. Brioni Sunny Camping nalazi se na odličnoj lokaciji – 5 kilometara od ribarskog mjesta Fažana iz kojeg brodovi plove do Nacionalnog parka Brijuni. Ovo je savršena lokacija, ako prilikom svojeg odmora želite posjetiti Nacionalni park Brijuni, jedan od najljepših u Hrvatskoj. Postoji više tipova mobilnih kućica, a na vama je da odaberete onu prema vlastitom ukusu. Nakon opuštanja na plaži ili rekreacije godit će vam fina mediteranska jela u à la carte restoranu Istrijanka blizu plaže i ponuda brojnih barova i beach barova. Istražite ponudu ovdje.

Cijelu ponudu lipanjskih odmora potražite ovdje.



 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju