U vrijeme pandemije koronavirusa mnogi slobodno vrijeme krate slažući puzzle. No, ova aktivnost nije samo zabavan način za trošenje slobodnih trenutaka, već i učinkoviti način za pojačavanje koncentracije i poboljšavanje percepcije.

Slika nije dostupna Odabrano Ovo je nova Rubikova "kocka": Igračka koju će znati složiti samo najpametniji

Proizvođač kečapa Heinz u Kanadi odlučio je slagačima puzzla ponuditi dodatan izazov, te su na tržište izbacili vlastitu verziju popularne igre. Riječ je o puzzlama od 570 komada koje prikazuju njihov kečap. Točnije, cijele su puzzle crvena površina u boji njihovog kečapa.

S obzirom da na puzzlama nema nikakvih motiva koji bi olakšali spajanje, važno je fokusirati se na oblik svakog komada. Zbog monotonosti samog predloška neki nazivaju ove puzzle najtežima za složiti, a drugi najdosadnijima.

Slika nije dostupna Odabrano Podmornica za dvoje koju možete dovući do mora na prikolici automobila

U predstavništvu kanadskog Heinza tvrde da bi ovo mogle biti najsporije puzzle na svijetu koje su idealne za djecu stariju od tri godine te za odrasle osobe željene zabave.

Broj slagalica je ogrančen, a svoj primjerak možda možete osvojti besplatno ako slijedite pravila njihove nagradne igre na Instagramu. Sretno!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju